Blog/c de JoanCG ~


El ràpid creixement del Bicing
23 Mai, 2007, 16:01
Filed under: Bicicleta | Etiquetes: , ,

Fa uns dies van parlar a El Periódico del Bicing, al article parlen del ràpid creixement que ha tingut, cosa que ha desbordat totes les previsions, segons diuen s’esperava arribar a 10.000-15.000 usuaris a finals d’aquest any i ara, només amb 50 estacions i 750 bicis ja s’ha assolit la xifra de 23.000 abonats i cada bici s’utilitza de mitja entre cinc i sis cops al dia, a més si tenim en compte que la zona d’implantació és força reduïda aquesta xifra és tot un èxit.

Això obliga a accelerar el procés d’instal·lació d’estacions, amb el que no haurem d’esperar fins a l’1 de Juliol per a que acabin d’implantar la primera fase.

A més fan referència al problema de les estacions buides o completament plenes que probablement tots els que hem provat una mica el sistema coneixem, segons això hi ha cinc furgonetes i dos camions dedicats a redistribuir i reparar les bicicletes però tot i així no donen a l’abast.

Un altre problema que també comenten és el de les bicicletes que no estan en bon estat, ja sigui pel mal ús o tal com diuen a l’article per l’ús intensiu i per estar a la intempèrie, encara que aquest no sembla un motiu massa important perquè hi ha grapats de bicis privades amb les que s’han fet molt més kilòmetres i han passat infinites hores a la intempèrie sense donar gaires problemes.

Referent a la qüestió de les incidències en mai9 ha escrit un post força divertit. Sembla ser que no val per res preocupar-te per informar dels problemes que trobes.

Avui al diari gratuït Qué! ha publicat una noticia amb aquest titular: “El ‘Bicing’ roba plazas de parking a motos y coches”, i després dediquen tota la quarta plana a aquesta gran noticia, això si que és periodisme de debò! Però és que no li podien trobar res de positiu al nou sistema?
Aquí teniu el PDF del diari, no puc posar l’enllaç a l’article perquè la pàgina web d’aquest diari és una mica trista i no es troben totes les noticies.

Anuncis

Feu un comentari so far
Deixa un comentariDeixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s%d bloggers like this: