Blog/c de JoanCG ~


Fent esport gràcies al Bicing
15 Mai, 2007, 23:35
Filed under: Bicicleta | Etiquetes: , , ,

Avui m’he decidit a provar el Bicing per primer cop, ja tenia ganes després de tant temps esperant així que el meu germà i jo hem quedat per anar amb el Bicing cap a les nostres respectives obligacions.

No tinc parada a prop de casa així que hem anat fins a la parada que hi ha a l’hospital de Sant Pau (Sant Antoni Maria Claret 214), només quedava una bici! Bé, l’agafa ell i anem al que hi ha mes proper segons el mapa, afortunadament és relativament a prop, al carrer Industria 157, només hem de baixar un tram de l’Avinguda Gaudi, veiem que hi ha un parell de bicis, quan ens acostem a la pantalla apareix un missatge indicant que no hi ha cap bici, que anem a la que hi ha mes a prop… però si hi ha dues bicicletes! I hem caminat fins aquí per això! Bé, que hi farem, un sistema nou, usos imprevistos, tant se val, no tenim massa temps, segons el mapa al final de l’avinguda al costat de la Sagrada Família hi ha dues parades, anem fins allà i després de donar voltes no som capaços de trobar cap de les parades, segons el mapa hi son des de l’1 de Maig…

Ara segons el mapa fins a Provença amb Roger de Flor no n’hi ha cap més, aquell era el destí del meu germà, així que imagineu que practic que ens ha resultat el sistema, caminem sortejant els centenars de guiris que envolten la catedral modernista fins a arribar allà, ell deixa la seva bici i jo provo sort passant la meva targeta… creuem els dits… i per fi! em diu que agafi la bicicleta de la posició 4, era la bicicleta numero 79, quina il·lusió!! Amb el que m’ha costat agafar aquesta bici crec que recordaré aquests números tota la meva vida.

Detall mapa Bicing
Detall de la zona recorreguda… a peu.

Apa, ara a córrer per arribar a temps, m’aniria bé parar a la Plaça Urquinaona, però per algun motiu ocult no hi ha cap estació allà, no serà per manca d’espai, puc parar a la parada que hi ha prop del Palau de la Musica (Sant Pere més Alt 4), així que vaig fins allà, un cop arribo… Ostres! no pot ser!!! més problemes no! ESTÀ PLENA! De fet segueix avariada, ja l’havia vist fora de servei dies abans però no imaginava que encara seguiria així, només recull bicis, com es lògic, si ningú se les emporta i la organització no se’n du cap a altres parades sempre esta plena… altre cop mirar el mapa per veure on és la parada mes propera (mirem el cantó positiu, me l’estic aprenent de memòria), tal com m’imaginava la més propera és a la Avinguda de la Catedral, al costat de Via Laietana, mentre em plantejo on anar un home em mira tot sobtat i em pregunta: “I si no hi ha lloc, que has de fer?”, evito com puc dir-li: “Doncs fotre’s” i li contesto que s’ha d’anar a la més propera, per la seva cara intueixo que el Bicing no el tindrà com a usuari.

Segueixo el meu camí cap allà alhora que reso tot el que sé esperant que hi hagi lloc… Increïble, és buida! curiosament alhora que jo arriben 3 usuaris més i li donem una alegria a un noi que esperava pacientment per agafar una bici. Cap problema per deixar-la, m’asseguro que la llum es posa vermella i me’n vaig caminant fins al lloc on realment anava. He caminat més que mai.

Anuncis

2 comentaris so far
Deixa un comentari

Si segons el seu web el “Telèfon d’atenció i avaries 902 31 55 31 està disponible les 24 h.” llavors perquè et surt un contestador dient que l’horari és tal o qual de dilluns a divendres?
Perquè encara no he aconseguit parlar amb algú quan he tingut algun problema amb una bicicleta un dia festiu?

Comentari per maria

La oficina tanca força aviat, a les 17:30. No diuen pas que el telefon tingui el mateix horari i seria important que es pogués contactar amb algú sempre que el servei estigui obert, mai es sap que pot passar.

Comentari per joancg
Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s%d bloggers like this: