Blog/c de JoanCG ~


Opinions del Bicing
10 Mai, 2007, 23:55
Filed under: Bicicleta | Etiquetes: , , ,

Bicing

He anat llegint i escoltant opinions diverses sobre el Bicing i el problema del retard en l’enviament de les targetes no és pas l’únic, de moment n’estan sorgint uns quants, és lògic, un sistema nou i amb un creixement tant gran sempre genera problemes no previstos.

Al blog nunca nueve, un usuari fa un anàlisi força extens de les seves primeres impressions, en aquest altre blog també ens explica unes primeres impressions una mica desastroses.

Una carta d’El Punt, on es queixen de les professions que posen per escollir quan et dones d’alta al servei. També idees de bomber en els emplaçaments de les parades i més problemes Bicing.

En definitiva, parades sense bicis, parades sense cap espai per deixar les bicis, ordinadors espatllats que indiquen que no hi ha bicis quan si que n’hi ha, problemes per donar-se d’alta i rebre la targeta, emplaçaments poc adequats per les parades, etc.

Ara, si algú em preguntés si val la pena apuntar-se, sens dubte SI, fins i tot si l’us que se’n pugui fer és anecdòtic el preu és molt baix i és una manera molt senzilla i pràctica de fer servir la bici, poc a poc amb l’experiència i si fan cas del que diuen els usuaris s’aniran polint tots els inconvenients i acabarem tenint un servei com deu mana.

Anuncis

Feu un comentari so far
Deixa un comentariDeixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s%d bloggers like this: